Makelaardij Boogaard

Makelaardij Boogaard

Heeft u een woning in Maartensdijk en overweegt u om deze te verkopen? Dan is de keuze voor een verkoopmakelaar één van de eerste keuzes die u moet maken. Natuurlijk wilt u een makelaar die het beste verkoopresultaat voor u behaalt. Een lokale makelaar met veel kennis van de woningmarkt in Maartensdijk, die de verschillende wijken uitstekend kent en op de hoogte is van relevante ontwikkelingen in de buurt.

Maar u wilt ook graag op een persoonlijke en professionele wijze ondersteund worden bij de verkoop van uw huis in Maartensdijk. Met advies waar u wat aan heeft en aandacht voor uw persoonlijke situatie. Makelaardij Boogaard is sinds 2008 actief in Maartensdijk als makelaar voor de verkoop van woningen. Onze dienstverlening kenmerkt zich als professioneel en betrokken, doortastend en belangstellend, zakelijk en attent. Een heldere en snelle communicatie met alle betrokkenen is daarbij vanzelfsprekend. 

We komen voor een gratis kennismakingsgesprek bij u thuis, op een tijdstip dat u schikt. Dan hebben we rustig de gelegenheid om de verkoop van uw huis in Maartensdijk te bespreken. Zijn er bijzonderheden waarmee wij rekening moeten houden tijdens de bezichtigingen bijvoorbeeld? Of heeft u een specifieke wens wat betreft de oplevering? Wij willen zoveel mogelijk van u weten, zodat wij u maatwerk kunnen leveren bij de verkoop van uw huis in Maartensdijk.

Wij werken samen met andere deskundigen in Maartensdijk, zoals taxateurs, hypotheekadviseurs, bouwkundigen, architecten, aannemers en woningontruimers. Door deze sterke samenwerking biedt Makelaardij Boogaard meer dan alleen begeleiding bij de verkoop van uw huis in Maartensdijk.

Wilt u meer weten over de begeleiding bij de verkoop van uw woning door Makelaardij Boogaard? Of bent u benieuwd wat uw huidige huis waard is? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsafspraak met Makelaardij Boogaard.

Ik wil een verkoopmakelaar

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod