De verkoop van een huis uit een nalatenschap vraagt extra aandacht. Niet alleen moet je als erfgenaam van alles regelen. Het gaat vaak ook gepaard met allerlei emotionele beslissingen.
Als gespecialiseerd makelaar neem ik de tijd om je hierbij te begeleiden. Door de samenwerking met verschillende partijen kan ik je veel werk uit handen nemen. 

Verkoopklaar maken

Ruimen we het huis helemaal leeg of laten we de meubels juist staan? Om te voorkomen dat je druk aan de slag gaat met opruimen terwijl later blijkt dat het voor de verkoop handiger was geweest als je die mooie kast had laten staan, bespreek ik het liefst zo snel mogelijk met je hoe we de verkoop gaan aanpakken. Samen met de verkoopstylist van Kijk-Verkoopstyling en eventueel de gespeciale boedelontruimer van Zwartblok maken we een plan van aanpak. Soms kan een groot gedeelte van het meubilair prima blijven staan voor de verkoop; een andere keer is het beter om de woning leeg te ruimen en te laten stylen om een grotere doelgroep aan te spreken.

 

Wil jij als nabestaande ook graag een makelaar die begrijpt wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van een woning in deze situatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Dit kan ook op zaterdag.