Wat zeggen onze klanten?

 In tijden van hoge woningnood is het hebben van een aankoopmakelaar heel prettig en handig. We hebben voor Makelaardij Boogaard gekozen, omdat zij opviel door de combinatie van haar persoonlijke benadering en haar vakkundige/accurate werkwijze. Marieke dacht met ons mee, adviseerde professioneel, handelde snel en kent de markt in de gehele regio Utrecht goed. Zij was daarnaast altijd goed bereikbaar en flexibel in het maken van bezichtigingsafspraken (ook weekenden). Al met al zijn we zeer tevreden en raden we haar aan als je zoekt naar een persoonlijke en professionele aankoopbegeleider in de regio Utrecht en omstreken!

Marieke is een gedreven en enthousiaste makelaar, die haar vak verstaat. Ze denkt mee en geeft goede en duidelijke adviezen. Daarnaast is ze ook nog heel prettig in de omgang en altijd bereikbaar. Ik ben meer dan tevreden en kan haar ten zeerste aanbevelen!

Onze ervaringen met deze makelaar, en met name Marieke, zijn professioneel, zakelijk correct en maakt alle beloften waar. Geeft goede adviezen, doet die zaken die er toe doen en laat andere zaken zoals ze zijn, waardoor verkoop versneld wordt. In onze situatie een aantal potentiële kopers in de eerste 2 weken. Makelaardij Boogaard weet wat ontzorgen is, top makelaar, een echte aanrader!

Marieke Boogaard is een makelaar met kennis van zaken die op zeer prettige wijze het traject heeft doorlopen en begeleid. Ze straalt vertrouwen uit en geeft dat vervolgens ook. Ze denkt mee en is flexibel, waarbij ze contact en feeling houdt met zowel de verkoper, als ook de koper. Ik ben zeer tevreden.

Het contact met de makelaar was goed en duidelijk. Wij zijn erg tevreden over de verkoop van ons huis. Er zijn mooie foto's gemaakt met een duidelijke omschrijving op Funda, Onze woning was in 1 week verkocht.

Contact verliep uiterst soepel, mevrouw Boogaard heeft goed geluisterd naar onze wensen en de door haar aangenomen inmeter en fotografe leverden keurig werk. Ik heb bij toeval contact gehad met aspirant kopers en tijdens dat gesprek bleek duidelijk dat de info die we hadden gegeven aan de makelaar ook duidelijk en helder besproken waren met hun waardoor de aspirant kopers exact wisten wat we allemaal aan verbeteringen aan het huis hebben laten doen in de afgelopen jaren. Dit heeft geresulteerd in een vlotte verkoop en voor alle partijen een tevreden gevoel over de geboden en geaccepteerde prijs die geheel naar waarde is van het huis.

Precies zoals je het wilt: zakelijk, snelle maar persoonlijke communicatie en goede kwaliteit. Aan te bevelen, dus.

Op aanraden van een kennis heb ik Makelaardij Boogaard ingeschakeld bij het kopen van een ander huis in Zeist. Zeker aan te bevelen. Marieke is zeer klantvriendelijk, resoluut en duidelijk ten opzichte van de verkopende partij. Ook enkele weken na de overdracht is er nog belangstelling voor, in mijn geval, de vordering van de verbouwing. Heel attent.

Marieke: altijd bereikbaar, goede adviezen, even een belletje hoe alles gaat, volop belangstelling ook voor de kleine dingen die niet altijd met de verkoop te maken hadden, niets was te veel. Wij hebben maar 3 woorden; simply the best!

Neem contact op Bekijk onze verkochte panden