Beoordelingen

Verkocht binnen een maand

Aardelaan 19, Bilthoven

Goede afstemming en mooie resultaten

Hans
Makelaardij Boogaard blinkt uit in vakkennis, kennis van de plaatselijke en regionale markt, onderhandelingsvaardigheid en communicatie.
Mevrouw Boogaard bemiddelde zowel bij de verkoop van mijn oude woning als bij de koop van mijn nieuwe woning, gedurende het gehele proces. Zij stemde de verschillende fasen in het proces van koop en verkoop goed op elkaar af, was accuraat, hield zich goed aan de afspraken en onderhandelde vaardig. Dit alles leidde bij mij tot gunstige financiële resultaten, zowel bij de koop als bij de verkoop.

Verkocht binnen 2 maanden

Brugakker 6604, Zeist

Met de grootste zorg

John
Onze ervaringen met Makelaardij Boogaard, en met name Marieke zijn professioneel, zakelijk correct en maakt alle beloften waar. Is altijd bereikbaar voor het beantwoorden van vragen, geeft goede adviezen, " doe die zaken die er toe doen en laat andere zaken zoals ze zijn" waardoor verkoop versneld wordt. In onze situatie een aantal potentiële kopers in de eerste 2 weken. Makelaardij Boogaard weet wat ontzorgen is, vanaf het eerste contact tot aan de verkoop is alles voor ons met de grootste zorg behandeld en afgehandeld, top makelaar, een echte aanrader!

Verkocht binnen 3 weken

Voorsterbeeklaan 70, Utrecht

Uitstekende service en veel persoonlijk contact

Bas
Uitstekende service. Veel persoonlijk contact. Doet echt haar best voor haar klanten. 
Zou haar zeker aanbevelen aan vrienden/kennissen.

Verkocht binnen een maand

Jachthoornlaan 20, Bilthoven

Op aanraden van een kennis

Loes
Deze makelaar was me aanbevolen door een kennis die zeer tevreden was en mijn ervaringen met de makelaar bevestigen deze tevredenheid

Verkocht binnen 2 maanden

1e Brandenburgerweg 27, Bilthoven

Snelle reactie en waardevol advies

Bea
Ik ben dankbaar voor de goede begeleiding en fijne samenwerking! Heel kundige en professionele aanpak! Huis verkocht en nieuwe aangekocht binnen een paar weken. Altijd een snelle reactie op vragen en advies was waardevol!

Verkocht binnen een maand

Aeolusweg 20, De Bilt

Enthousiast en altijd bereikbaar

Ingrid
Marieke is een gedreven en enthousiaste makelaar, die haar vak verstaat. 
Ze denkt mee en geeft goede en duidelijke adviezen. Daarnaast is ze ook nog heel prettig in de omgang en altijd bereikbaar.
Ik ben meer dan tevreden en kan haar ten zeerste aanbevelen!