Maertensplein 60, Maartensdijk

Maertensplein 60, Maartensdijk

Verkocht binnen een maand

Koningin Wilhelminaweg 421, Groenekan

Goede zorgen

Verkocht binnen een maand

Heel hartelijk dank voor al je goede zorgen!

Versteeglaan 116, Groenekan

Versteeglaan 116, Groenekan

Verkocht binnen een maand

Emmalaan 2, De Bilt

Emmalaan 2, De Bilt

Verkocht binnen 2 maanden

Henrica Van Erpweg 19, De Bilt

Top dat je op zaterdag ook geopend bent

Verkocht binnen een maand

Je hebt ons prima geholpen bij de verkoop van de flat van onze zus. Heel fijn dat je op zaterdag geopend bent. Dat was voor ons heel fijn omdat wij zelf niet in de buurt wonen. Dank namens de familie!

Pluvierenlaan 5, Bilthoven

Heel persoonlijk

Verkocht binnen een maand

Marieke heeft ons heel persoonlijk geholpen om ons huis te verkopen. Zelfs tijdens haar vakantie was ze goed bereikbaar en is ze voor ons opgekomen toen de communicatie met de koper niet helemaal vlot liep. We zouden haar aan iedereen aanbevelen hier in de regio!

Lindenlaan 18, Groenekan

Snel nieuwe koper gevonden

Verkocht binnen 4 maanden

Erg fijn kontact, ook na de eerste niet doorgaan van de verkoop toch de tijd genomen voor de nieuwe koper👍👍👍

Eemnesserweg 28, Hilversum

Prettig in de omgang

Verkocht binnen een maand

Marieke Boogaard is zeer prettig in de omgang en iemand aan wie je de verkoop van je huis met een gerust hart kan toevertrouwen. Overleg en samenwerking verliepen uitstekend.

François Mauriacweg 151, De Bilt

Een dikke 10!

Verkocht binnen 3 weken

Marieke heeft me heel goed en fijn geholpen met de verkoop van mijn huis. Kon met al mijn vragen bij haar terecht en altijd prettig contact gehad. Raad haar zeker aan iedereen aan!

Van Humboldtstraat 89, Utrecht

Aanrader!

Verkocht binnen 2 maanden

Hele fijne en deskundige makelaar en ze kent Utrecht en omgeving erg goed. Erg prettig in de omgang en fijn om samen te overleggen om de juiste aanpak te kiezen. Aanrader!

Planetenbaan 150, Bilthoven

Zeer tevreden over de samenwerking

Verkocht binnen een maand

Prima contact, werden goed op de hoogte gehouden van het proces. Bij vragen konden wij steeds bij Marieke terecht. Wii kijken tevreden terug op onze samenwerking. De geadviseerde styliste heeft ook prima werk geleverd. Dat heeft alles bij elkaar ook tot een mooie verkoopprijs geleid.

Karperstraat 8, Utrecht

Actief meedenken

Verkocht binnen een maand

Marieke is zeer prettig in de omgang en blijft meedenken als er iets meer nodig is dan alleen opruimen. Ook de ingeschakelde stylist heeft ons enorm geholpen om ons huis beter te presenteren. Ik raad haar zeker aan!

Adelaarstraat 39, Utrecht

Net alsof we een hotelkamer binnenkwamen

Verkocht binnen een maand

Nee, dit zijn niet de woorden van een kijker / koper. De huidige bewoners (huurders) van het appartement waren afwezig tijdens de fotoshoot en de bezichtigingen. Vooraf hadden ze, op aanwijzing van de verkoopstyliste, goed opgeruimd. Zij heeft voor de fotograaf kwam nog wat meubels verplaatst, dingen rechtgetrokken en accessoires toegevoegd voor de sfeer. Toen ze de spullen weer opgehaalde omdat het appartement was verkocht, deed de bewoner dus deze uitspraak: "Het was zo grappig. We kwamen thuis na onze vakantie en het was net of we weer een hotelkamer binnenstapten. Zo netjes en af, maar toch echt van ons. Heel mooi." Je woning verkoopklaar maken met voornamelijk je eigen spullen, en een klein beetje van de styliste, kan al een enorm verschil maken. Ook je huis verkopen? Bij ons krijg je altijd een gratis stylingadvies-gesprek bij de verkoop van je huis!

Boogschutterplein 32, Bilthoven

Samenwerking met de verkoopstylist heeft echt het verschil gemaakt!

Verkocht binnen een maand

Marieke is efficiënt en deskundig en tevens ontzettend aardig en betrokken. Ik ben enorm tevreden over haar werk voor de verkoop van mijn appartement. En wij zijn heel tevreden met de aanvullende service van Cis. Het appartement is weggegaan voor een prijs die boven verwachting hoog was. Wij zijn daarom blij dat we Cis het appartemnet hebben laten inrichten.

Prof. Dr. W. Einthovenweg 5, De Bilt

Prof. Dr. W. Einthovenweg 5, De Bilt

Verkocht binnen een maand

Beukstraat 25, Utrecht

Beukstraat 25, Utrecht

Verkocht binnen een maand

Burgemeester Van Heemstrakwartier 253, De Bilt

Succesvolle aankoop en verkoop

Verkocht binnen een maand

Marieke heeft ons geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze oude woning. Zonder haar was het nooit gelukt om deze woning aan te kopen en onze oude woning zo goed te verkopen!

Nieuwe Weteringseweg 39, Groenekan

Nieuwe Weteringseweg 39, Groenekan

Direct verkocht

Iepenlaan 79, Bilthoven

Vlotte communicatie

Verkocht binnen 3 weken

Verkoop van de woning was professioneel, vakkundig en snel afgewikkeld. Marieke communiceert vlot en geeft tijdens het gehele proces de ontwikkelingen tijdig door.

Tuinstraat 46, De Bilt

Aanbevolen door kennis

Verkocht binnen 3 weken

Over de dienstverlening van Marieke ben ik geheel tevreden. Ik heb Makelaardij Boogaard gevonden via het circuit van persoonlijke contacten en mond-tot-mond-reclame. Langs die weg zal ik Makelaardij Boogaard zeker aanbevelen als de gelegenheid zich voordoet.

Ridderlaan 41-II, Utrecht

Ridderlaan 41-II, Utrecht

Verkocht binnen 3 weken

Groen Van Prinstererweg 16, De Bilt

Flexibel, communicatief en zakelijk wanneer nodig

Verkocht binnen een maand

We hebben Marieke een aantal jaar geleden leren kennen als verkopende makelaar tijdens de zoektocht naar ons toenmalige huis. Nu we zelf ons huis gingen verkopen, was het meteen duidelijk dat we dit samen met Marieke wilden gaan doen. Ze is flexibel, communicatief, kundig, snel, en zakelijk wanneer nodig, maar vooral een prettig persoon. Ons huis is binnen no-time verkocht, voor een prijs die we nooit voor mogelijk hadden gehouden en aan mensen die we zelf wel als buren hadden willen hebben. Bedankt Marieke!

Waterweg 128, De Bilt

Verkoopstyling loont

Verkocht binnen 3 weken

Ik vind de service en begeleiding van Makelaardij Boogaard en Marieke persoonlijk ontzettend goed. Zij doet dingen extra, zo heeft zij aanvullend een styliste ingeschakeld. Ook al gaan huizen als warme broodjes over de toonbank, het heeft zeker geholpen mijn huis beter te presenteren. Een zeer goede kwaliteit prijs verhouding komt daar nog bovenop!

Aardelaan 19, Bilthoven

Goede afstemming en mooie resultaten

Verkocht binnen een maand

Makelaardij Boogaard blinkt uit in vakkennis, kennis van de plaatselijke en regionale markt, onderhandelingsvaardigheid en communicatie. Mevrouw Boogaard bemiddelde zowel bij de verkoop van mijn oude woning als bij de koop van mijn nieuwe woning, gedurende het gehele proces. Zij stemde de verschillende fasen in het proces van koop en verkoop goed op elkaar af, was accuraat, hield zich goed aan de afspraken en onderhandelde vaardig. Dit alles leidde bij mij tot gunstige financiële resultaten, zowel bij de koop als bij de verkoop.

Brugakker 6604, Zeist

Met de grootste zorg

Verkocht binnen 2 maanden

Onze ervaringen met Makelaardij Boogaard, en met name Marieke zijn professioneel, zakelijk correct en maakt alle beloften waar. Is altijd bereikbaar voor het beantwoorden van vragen, geeft goede adviezen, " doe die zaken die er toe doen en laat andere zaken zoals ze zijn" waardoor verkoop versneld wordt. In onze situatie een aantal potentiële kopers in de eerste 2 weken. Makelaardij Boogaard weet wat ontzorgen is, vanaf het eerste contact tot aan de verkoop is alles voor ons met de grootste zorg behandeld en afgehandeld, top makelaar, een echte aanrader!

Voorsterbeeklaan 70, Utrecht

Uitstekende service en veel persoonlijk contact

Verkocht binnen 3 weken

Uitstekende service. Veel persoonlijk contact. Doet echt haar best voor haar klanten. Zou haar zeker aanbevelen aan vrienden/kennissen.

Jachthoornlaan 20, Bilthoven

Op aanraden van een kennis

Verkocht binnen een maand

Deze makelaar was me aanbevolen door een kennis die zeer tevreden was en mijn ervaringen met de makelaar bevestigen deze tevredenheid

1e Brandenburgerweg 27, Bilthoven

Snelle reactie en waardevol advies

Verkocht binnen 2 maanden

Ik ben dankbaar voor de goede begeleiding en fijne samenwerking! Heel kundige en professionele aanpak! Huis verkocht en nieuwe aangekocht binnen een paar weken. Altijd een snelle reactie op vragen en advies was waardevol!

Aeolusweg 20, De Bilt

Enthousiast en altijd bereikbaar

Verkocht binnen een maand

Marieke is een gedreven en enthousiaste makelaar, die haar vak verstaat. Ze denkt mee en geeft goede en duidelijke adviezen. Daarnaast is ze ook nog heel prettig in de omgang en altijd bereikbaar. Ik ben meer dan tevreden en kan haar ten zeerste aanbevelen!

Groenekanseweg 62, De Bilt

Groenekanseweg 62, De Bilt

Verkocht binnen 6 maanden

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod