Van een kleine woning tot een grote villa. Ik begeleid je graag in het gehele verkoopproces.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Samen doorlopen we het hele proces

 1. Jouw wensen

  Je denkt eraan om je huis te verkopen. Waar wil je naartoe? Wat zijn je opties? Tijdens ons eerste gesprek nemen we de tijd om door je huis te lopen. Ik help je met het bepalen van een eerlijke marktwaarde en adviseer over de juiste vraagprijs. Als je kiest voor Makelaardij Boogaard om je huis te verkopen, stel ik een opdracht tot dienstverlening op waarin alle afspraken helder en transparant zijn. Vanaf daar ga ik voor jou aan de slag!

 2. In de schijnwerpers

  Met het onderscheidende marketingplan zetten we de juiste middelen in om je huis te promoten. Denk aan online adverteren, een vermelding op funda, social media en een eigen woningwebsite. Door alle mogelijke tools te gebruiken bereiken we zoveel mogelijk potentiële kopers.

 3. Informatie verzamelen

  Voor de verkoop heb ik heel wat informatie van jou als verkoper nodig. Denk aan het invullen van de woning-vragenlijst en lijst van zaken, bouwtekeningen, eigendomsbewijzen, legitimaties en een energielabel. Ik zorg voor een pakkende beschrijving van je huis en laat het huis inmeten volgens de Nederlandse normen. Samen verzamelen we alle benodigde gegevens voor een succesvolle verkoop.

 4. Verkoopklaar maken

  Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk! Het is essentieel om je huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Een opgeruimd huis verkoopt nu eenmaal beter dan een rommelige woning. Daarom krijg je bij Makelaardij Boogaard altijd een gratis verkoopadvies-gesprek door de verkoopstylist. Samen met haar kijk je naar mogelijke verbeterpunten die je kunt aanpakken voor de verkoop. Zo zorgen we ervoor dat je huis klaar is om de beste resultaten te behalen.

 5. Unieke presentatie

  Mensen zijn visueel ingesteld. Professionele foto’s zijn cruciaal voor een succesvolle verkoop. Makelaardij Boogaard werkt met een vaste gespecialiseerde woningfotograaf zodat de kwaliteit van de foto’s is gegarandeerd. Ook luchtfoto’s, een 360-graden foto of een woningvideo is mogelijk. Ook laat ik 2D- en 3D-plattegronden maken.

 6. De woning is online!

  Voordat je huis officieel online gaat, deel ik een preview op de social media om de volgers als eerste te bereiken. Daarna plaats ik je huis op de eigen website, funda, en de social media-accounts zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Ook plaats ik het welbekende ‘Te Koop’-bord.

 7. De bezichtigingen

  Als geïnteresseerden zich melden, plan ik in overleg met jou de bezichtigingen in. Ik ontvang bij voorkeur een sleutel, zodat je niet thuis hoeft te zijn. Potentiële kopers voelen zich meer op hun gemak en zijn opener wanneer ze alleen met een makelaar rondkijken. Als geïnteresseerden rechtstreeks contact met jou opnemen, stuur ze dan gerust naar mij door. Daar ben ik voor.

 8. Krachtig onderhandelen

  Alle biedingen en onderhandelingen verlopen via mij. Vertrouw op mijn expertise, want dit is een vak apart. Tijdens de onderhandelingen stellen we niet alleen de verkoopprijs vast, maar ook de leveringsdatum, ontbindende voorwaarden, lijst van zaken en andere voorwaarden. Ik houd voortdurend contact met jou om de voortgang te bespreken. Jouw belang staat altijd voorop.

 9. Akte ondertekenen

  Zodra er overeenstemming is met de koper, stel ik de concept koopakte op en stuur deze ter goedkeuring naar alle partijen. Bij akkoord maak ik eerst een afspraak met jou als verkoper om te tekenen en daarna laat ik de koper tekenen.

 10. Inspectie en notaris

  Voordat de officiële overdracht plaatsvindt bij de notaris, houd ik samen met jou en de koper een inspectieronde en noteren we de meterstanden. Nadat de leveringsakte is ondertekend, wordt deze door de notaris ingeschreven in de openbare registers (het Kadaster).

Gefeliciteerd!
De verkoop van je huis is nu helemaal afgerond.

Meer weten over mijn werkwijze?

Contact

Mijn deur staat altijd voor je open. Mailen of bellen mag natuurlijk ook.

Contact opnemen Ervaringen van anderen

Meer weten over mijn werkwijze?

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod