Beschrijving

Goed onderhouden en gemoderniseerd 3-kamer appartement op de derde verdieping, gelegen in de wijk Tolsteeg. Het appartement heeft twee zonnige balkons: ’s ochtends staat de zon op het balkon aan de woonkamer en ’s middags en in begin van de avond schijnt de zon op het balkon aan de achterzijde. Op de begane grond heeft elk appartement een eigen berging.

Bij winkelcentrum Smaragdplein kunt u terecht voor al uw boodschappen (Lidl en Plus). Op dinsdag is er markt. Het vernieuwde winkelcentrum aan ’t Goylaan beschikt ook over de nodige voorzieningen. 

Voor het appartement en in de nabije omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid. Binnen een mum van tijd zijn de A2, A12, A27 en A28 bereikbaar. Naar Utrecht C.S. is het ongeveer 15 minuten fietsen en het nieuwe station Vaartsche Rijn ligt op slechts 1.5 km afstand. Het gezellige Ledig Erf en de Oosterkade, met diverse horeca, liggen op 5 minuten fietsen. 

Indeling 

Begane grond
Afgesloten entree, postbussen, trappenhuis en toegang naar de bergingen. 

Derde verdieping
Entree, hal met meterkast en toilet. Royale woonkamer met schouw, inbouwkast en deur naar het balkon aan de voorzijde. Eetkamergedeelte met inbouwkast en deur naar het balkon aan de achterzijde. Nieuwe keuken (2019) met inbouwapparatuur en deur naar het balkon op het westen. Vanuit de keuken toegang tot de badkamer die is voorzien van douche en wastafel. 
Slaapkamer met inbouwkast en deur naar het balkon op het oosten. Tweede slaapkamer/werkkamer met inbouwkast en aansluiting voor wasmachine en droger. 

Balkons
Balkon aan de voorzijde met de zon in de ochtend, bereikbaar vanuit de woonkamer en de ouderslaapkamer. Tweede balkon aan de achterzijde met de zon in de middag/avond, toegankelijk vanuit de keuken en de eetkamer.

Berging
Inpandige berging in de onderbouw.

Bijzonderheden
Het gebouw betreft een gemeentelijk monument;
Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas;
Deels houten en deels kunststof kozijnen;
Het appartement is voorzien van laminaatvloeren;
Veel inbouwkasten aanwezig;
De vloeren van de balkons zijn vernieuwd;
De spouwmuren zijn door de VvE geïsoleerd;
Elektra: 4 groepen en 2 aardlekschakelaars;
CV-ketel: Atag HR (2018);
Energielabel B;
Het grasveld achter het gebouw is eigendom van de VvE;
Gezonde en actieve VvE, bijdrage € 121,74 p/m

Kenmerken