Beschrijving

Licht 2-kamer appartement met balkon op het oosten en een eigen berging op de begane grond. Het appartement is recent gerenoveerd en voorzien van nieuwe keuken en badkamer, glad gestuukte wanden en plafonds, laminaatvloer door het hele appartement en dubbel glas (met uitzondering van één bovenraampje in de slaapkamer). Kortom, een appartement dat direct is te betrekken! Oplevering kan snel.

Het appartementencomplex wordt goed onderhouden; het platte dak is in 2014-2015 gerepareerd. In 2017 is het buitenschilderwerk gedaan. De maandelijkse servicekosten bedragen € 150,- waarvan € 50,- voorschot verwarming en € 20,- voorschot water. 

Het appartement ligt in een rustige woonwijk op loopafstand van de bushalte naar Utrecht en op fietsafstand van station Bilthoven. Winkelcentrum Planetenbaan met o.a. een supermarkt, bakker, kaasboer en bloemenzaak ligt om de hoek, evenals cultuurcentrum ’t Lichtruim met onder andere de bibliotheek. Ook het bos ligt om de hoek. Vanaf het appartement is het zo’n 20 minuten fietsen naar het UMC / Utrecht Science Park. Ook de diverse snelwegen rondom Utrecht zijn gemakkelijk bereikbaar.

Indeling 

Begane grond
Afgesloten entree, brievenbussen en trappenhuis. 

Eerste verdieping
Entree, hal met meterkast en toegang tot alle ruimtes. Nieuwe keuken (2021) met inductie kookplaat, afzuigkap, spoelbak, geiser en ruimte voor koelkast en wasmachine. Royale woonkamer met ramen aan de voor- en achterzijde.
Slaapkamer met deur naar het balkon. Nieuwe badkamer met inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en designradiator.

Balkon
Het balkon ligt aan de achterzijde en is bereikbaar vanuit de slaapkamer. Het ligt op het oosten en heeft zon tot het begin van de middag.

Berging
Het appartement heeft een eigen inpandige berging op de begane grond, voorzien van elektra.

Bijzonderheden
Gerenoveerd in 2021;
Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas (m.u.v. één bovenraampje in de slaapkamer);
Voorzien van houten kozijnen;
Laminaatvloer in woonkamer, gang en slaapkamer;
Elektra: 3 groepen en 1 aardlekschakelaar;
Verwarming: blokverwarming;
Warm water: geiser;
Gezonde en actieve VvE, bijdrage € 150,- p/m;
Ruime gratis parkeerruimte voor de deur.

Nadere informatie
De lijst met zaken en de VvE-checklist zijn op aanvraag digitaal beschikbaar.

Kenmerken