Beschrijving

Een heerlijke gezinswoning, deze uitgebouwde tussenwoning met vier slaapkamers en een diepe tuin op het zuiden. De huidige eigenaar is de eerste bewoner en heeft hier altijd heerlijk gewoond, eerst met zijn opgroeiende kinderen en daarna nog jaren samen met zijn echtgenote. Nu is het tijd voor een nieuw gezin om deze woning aan te passen aan de huidige eisen en hier weer vele jaren met plezier te wonen. 

Diverse basisscholen, naschoolse opvang en sportvelden liggen op korte afstand. De woning is verder gelegen op loopafstand van diverse winkels, bushalte en het bos en uitvalswegen zijn nabijgelegen. De binnenstad van Utrecht is zo’n 20 minuten fietsen en naar het UMC/Utrecht Science Park is het niet meer dan 10 minuten Kortom, een heerlijk gezinshuis met veel bergruimte in een fijne buurt.   

Indeling 

Begane grond
Entree, ruime hal met garderobe, meterkast, toilet met fonteintje, trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.
Uitgebouwde woonkamer met houtkachel, half- open keuken en schuifpui naar de tuin. 

Eerste verdieping
Overloop, badkamer met ligbad, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. 
Grote slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot het balkon, twee slaapkamers aan de achterzijde.

Tweede verdieping
Bereikbaar via vaste trap, overloop, voorzolder met opstelplaats voor de CV-ketel en bergruimte achter knieschotten. Grote slaapkamer met dakkapel aan de voor- en achterzijde.

Tuin
Zonnige en diepe achtertuin (bijna 20m diep), gelegen op het zuiden, met achterom en stenen schuur.


Bijzonderheden
Begane grond voorzien van dubbel glas;
Vloer begane grond geïsoleerd;
Vloerverwarming op de begane grond is al jaren buiten gebruik;
Dakbedekking uitbouw in 2019 vernieuwd;
Oude schuifpui wordt nog vervangen voor rekening van de verkoper;
Vrij gelegen tuin op het zuiden met achterom;
Op korte afstand van winkels, scholen, sportvelden en bos;
Elektra: 7 groepen en 1 aardlekschakelaar;
CV-ketel: Intergas uit 2014;
Ruime, gratis parkeergelegenheid in de straat;
Vrijstaande stenen berging.

Ligging
Aardelaan 19 is gelegen in een rustige woonwijk met gelijksoortige woningen. De woning ligt op loopafstand van het buurtwinkelcentrum ‘Planetenbaan’ en het nieuwe bibliotheek- en cultuurcentrum ‘Het Lichtruim’. De wekelijkse markt op vrijdagochtend is bekend tot ver buiten Bilthoven en is al verscheidende malen verkozen tot beste markt van Nederland.

Omgeving
Bilthoven ligt op de grens van het natte veenweidegebied richting de Loosdrechtse Plassen en het hoger gelegen uitgestrekte bossengebied van de Utrechtse Heuvelrug rond Bilthoven en Zeist.

Bilthoven is in hoofdzaak een woongemeente. De winkelvoorzieningen concentreren zich rond het vernieuwde winkelgebied aan het Emmaplein, de Julianalaan en de Kwinkelier. De laatste jaren zijn bovendien diverse nieuwe restaurants geopend, waardoor voor elke smaak en elke prijs wel iets te vinden is. In het dorp zijn verschillende middelbare scholen, basisscholen en kinderopvang-voorzieningen. Verder zijn er diverse sportverenigingen en is er een overdekt zwembad.

Bilthoven ligt centraal in het land vlakbij uitvalswegen naar Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam/Den Haag, Amersfoort en Arnhem. De stad Utrecht ligt op fietsafstand en ook Zeist en Hilversum met ruime winkel- en uitgaansvoorzieningen zijn nabijgelegen.

Kenmerken