Aankoop

Verhuizen stressvol? Niet als je Makelaardij Boogaard inschakelt. Stress is niet nodig, gezonde spanning hoort erbij. We zorgen ervoor dat de aankoop vlekkeloos verloopt en dat je een huis koopt dat écht bij je past. Hulp bij het vinden van een hypotheekverstrekker, taxatie, onderhandelen, het controleren van contracten en het regelen van keuringen: laat het maar aan ons over. Wij weten waarop je moet letten als je een huis koopt. Door onze grondige werkwijze kunnen wij jou behoeden voor teleurstellingen achteraf.

Onze ervaring: jouw rust

De aankoop van een woning is één van de grootste aanschaffen in je leven. Het is vanzelfsprekend dat je daar zorgvuldig mee wilt omgaan. Als je een huis bezichtigt, ontmoet je in de regel de makelaar van de verkoper. Deze makelaar treedt op in het belang van de verkoper en wil hem de hoogste prijs bezorgen. Maar wie behartigt jouw belangen? Makelaardij Booogaard ontzorgt je graag gedurende het gehele aankoopproces. Wij treden op in jouw belang. Aankopen is ons vak, wij doen dit dagelijks.

Droomhuis kopen

We komen bij je thuis om te bespreken wat je droomhuis is. We gaan samen zitten om te ontdekken wat past bij jouw smaak, middelen en gezinssamenstelling. We kijken naar je leven nu en de toekomstplannen. Zo leggen we in alle rust een basis voor onze zoektocht.

Neem contact op