OVER ONS

Makelaardij Boogaard is een relatief nieuw makelaarskantoor in De Bilt. Onze drijfveer is maatwerk en een persoonlijke benadering, waarin het belang van de klant altijd voorop staat. Wij gaan niet voor de snelle deal, maar voor een eerlijk advies en het beste resultaat voor u als klant.

Wij begrijpen dat u vooraf goed wilt weten waar u aan toe bent. Dat u graag eerst wilt weten wat de waarde is van uw huidige woning. Voordat u besluit om met ons in zee te gaan komen wij altijd eerst bij u langs voor een oriënterend gesprek en een indicatie van de verkoopwaarde. Dit eerste gesprek en de waardebepaling zijn gratis en verplichten u tot niets.

We kijken ook meteen naar de verkoopkansen van uw huidige woning. We geven u, voordat uw huis in de verkoop gaat, een advies om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. Indien de woning al leeg is of wanneer een meer eigentijdse uitstraling de verkoop zou kunnen bevorderen, maken wij gebruik van de diensten een verkoopstylist voor advies over verkoopstyling en tijdelijke meubilering.

Dat onze aanpak wordt gewaardeerd, merken wij aan de reacties van eerdere klanten. Houdt u ook niet van mooie praatjes, maar bent u op zoek naar een makelaar die úw belang voorop stelt, neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Behalve in De Bilt/Bilthoven kennen wij ook uitstekend de weg in Groenekan en Utrecht.

U kunt ons bereiken op 030 – 220 11 20 van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur of via info@makelaardijboogaard.nl